USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вітання Ігоря Поліщука з Днем Незалежності

23 Серпня 2017 00:00
Дорогі лучани!

День Незалежності України – це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань і політичних поглядів. На жаль, останні роки цей день має гіркий присмак втрат. Я переконаний, що запорука розвитку нашої країни – у злагоді, відповідальності, в об’єднанні зусиль кожного українця, а з тим – мільйонів громадян вільної і незалежної країни.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі – у нашій Україні. Нехай кожен день додає нам енергії, снаги і впевненості у завтрашньому дні.

Зичу вам та вашим родинам – миру, міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

З повагою Ігор Поліщук, голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», депутат Луцької міської ради, радник Луцького міського голови та команда міського УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus