USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вітання Валерія Бондарука із Днем медичного працівника

19 Червня 2020 00:00
Шановні медики!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!

Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, високу професійність та лікарську честь.

Ваша місія благородна – рятувати людські життя, зцілювати від недуг, допомагати долати тілесний і духовний біль. Ви повсякчас несете на собі величезний тягар чужих переживань та високої відповідальності, адже у ваших руках найцінніше – людські життя.

Саме ви повертаєте людям здоров’я, даруєте віру і надію. Тому професія медика заслуговує на визнання і повагу, талант лікаря викликає неймовірне захоплення й шану.

Низький уклін усім медикам, які тримають оборону на фронті, які лікують і рятують наших захисників, демонструючи глибоку жертовність та істинний патріотизм. Глибока шана усім професіоналам, які, ризикуючи собою, протистоять підступній світовій пандемії. Ви – герої сьогодення, ви – наша гордість і опора. Завдяки вам ми почуваємося в безпеці й віримо у те, що все буде добре.

Тож бажаю усім вам та вашим родинам здоров’я, щастя, злагоди та благополуччя. Нехай повертається сторицею усе добро і любов, якими ви ділитеся зі світом. Зі святом, дорогі наші медики!

З повагою, голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина», депутат Луцької міської ради ВАЛЕРІЙ БОНДАРУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus