USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віце-мер Луцька не хоче бачити школярів з пляшками

24 Травня 2011 12:34
У Луцьку складуть список відпочинкових закладів, де школярі міста святкуватимуть випускний, і передадуть його правоохоронним органам.

Загалом відзначення Свята останнього дзвоника та випускних вечорів у луцьких школах потрібно провести під пильним наглядом правоохоронних органів – вважає перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук. Про це він говорив 24 травня на оперативній нараді у луцькій мерії.

Кравчук попросив підготувати списки закладів, де луцькі школярі святкуватимуть випускні. Цю інформацію мерія передасть міліції, аби та не допустила можливих ексцесів.

«В нас, як останній дзвоник, то після того до ранку в парку робляться чудеса… Не можуть молоді люди з пляшками ходити по місту. На сьогоднішній день в місті достатньо є закладів. Якщо вони хочуть випити пива, будь ласка, хай п’ють, але по парку ходити з пляшками, розпивати не треба. Тому в цьому році треба, щоб дуже серйозно підійшли до цього питання і застосовували адміністративний вплив», – звернувся Кравчук до муніципалів та міліції.

Крім цього, Кравчук попросив працівників ДАІ відповідальніше працювати з пішоходами, які порушують правила дорожнього руху. Особливу увагу він попрохав звернути на порушників-дітей.

«27 травня діти вийдуть на вулиці міста. Ваше завдання – не тільки штрафувати водіїв там, де вони порушують правила дорожнього руху, але й проводити відповідну профілактичну роботу. Я вже не кажу з водіями, але й з пішоходами. Я такої роботи поки що не бачу. Коли люди перебігають на червоне світло, чим порушують правила, я не бачив, щоб працівник ДАІ працював з пішоходом», – сказав заступник луцького мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ніна Показати IP 24 Травня 2011 14:34
Да ви пане Кравчук наведіть спочатку порядок з водіями, а тоді вже з пішоходами. А пити пиво теж треба в міру, а не так : на дворі не можна, в закладах - пийте!
13 Показати IP 24 Травня 2011 15:32
повністю підтримую Кравчука!!! давно це потрібно було зробити...
Лучанин Показати IP 24 Травня 2011 19:57
Правильно, Кравчук! Спортимо дітям свято, ви ж його взагалі в КПЗ відмічали, мабуть, щоб нічого не сталося! Мабуть вже всю роботу в Луцьку поробили, більше зайнтись нема чим?.. От якщо ходять по парку з пляшками, то поставте міліцію туди дивитись щоб вони тими пляшками друг другу нічого не зробили. А якщо повиганяєте з парку, то підуть робити чорні діла там, де міліція бачити не буде! Це краще?!.
Вольдемар Показати IP 25 Травня 2011 07:54
Є закон про заборону продажу алкогольних напитків неповнолітнім. Виконуйте його і всі проблеми відпадуть.
SET Показати IP 25 Травня 2011 08:02
"Якщо вони хочуть випити пива, будь ласка, хай п’ють". Ну Кравчук і дундук. Це ж діти, яке пиво? Вони ж неповнолітні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus