USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Віцепрезидент Газпромбанку Волобуєв повернувся в Україну і хоче вступити у тероборону

28 Квітня 2022 02:02
Віцепрезидент Газпромбанку Ігор Волобуєв, уродженець Охтирки Сумської області, виїхав з РФ і повернувся в Україну, щоб, за його словами, приєднатися до підрозділів тероборони.

Про це він розповів The Insider, передає УНІАН.

«За національністю я українець... Я не міг більше спостерігати збоку, що творить Росія з моєю батьківщиною. Мій візит – це як покаяння, я хочу відмитися від свого російського минулого. Я хочу залишитися в Україні до перемоги», – пояснив він, додавши, що хотів повернутися ще з 2004 року, але не зміг цього зробити «за сімейними обставинами».

Волобуєв також підкреслив, що агресія РФ проти України є воєнним злочином.

«Це злочин з боку Путіна, російської влади і, насправді, російського народу. Тому що тут вбиває українців не Путін, краде унітази не Путін, ґвалтує жінок не Путін. Це і є російський народ. І я, хоч і за національністю українець, теж несу за це відповідальність. Мені за це соромно, я буду каятися за це все життя, тому що на мені подвійна відповідальність. Я ж не просто росіянин. Я народився тут, я прожив тут 18 років, тому відповідаю подвійно і втричі», – визнав топ-менеджер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus