USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війна на сході забрала життя 4 бійців, є поранені

11 Червня 2017 12:26
Четверо військовослужбовців загинули за минулу добу, ще четверо отримали вогнепальні поранення і троє – бойові травми, інформує канал 24 з посиланням на прес-службу штабу АТО.

"В результаті ворожих мінометних обстрілів загинули чотири військовослужбовці ЗС України, з них троє – внаслідок прямого влучання міни", – йдеться у повідомленні.

У штабі зазначили, що окрім важких втрат ще четверо військових зазнали вогнепальних поранень різного ступеня важкості, і троє бійців отримали бойові травмування.

Загалом, за минулу добу бойовики 73 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Ситуація залишається дуже напруженою. Найгарячіше було на Приморському напрямку – тут противник 29 разів стріляв по опорних пунктах біля Красногорівки, Чермалика, Мар'їнки, Славного, Гнутовго, Талаківки, Водяного, Широкиного та Павлополя.

На Донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь 21 раз, інтенсивно обстрілювали передмістя Авдіївки. Особливо активно застосовували вогонь ввечері.

До опівночі вибухи мін та гранат, які прилітали з боку противника, майже не вщухали. З такого ж озброєння ворожі обстріли були зафіксовані поблизу Верхньоторецького, Кам'янки, Троїцького та Луганського. Менш потужні збройні провокації також були помічені поблизу Зайцевого, Опитного, Невельського та Новгородського, – зазначили у штабі АТО.

На Луганському напрямку було найспокійніше. Ворог кілька разів відкривав вогонь поблизу Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького та Донця, Кримського та Новотошківського НЗФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тепер Показати IP 11 Червня 2017 12:56
Це особливо нікого не цікавить.
Мандрiвник до Тепер Показати IP 11 Червня 2017 14:26
Тримайтися хлопцi! Боронiть наш безвiз!
лучанка до Тепер Показати IP 11 Червня 2017 14:29
Не цікавить каких як "Тепер"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus