USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вже не обійме батьків, кохану та дітей: на війні загинув волинянин Віктор Котикович

1 Січня 2023 18:11
На війні загинув житель с. Троянівка Камінь-Каширського району Віктор Котикович.

Про це повідомив очільник Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

«Під шаленими обстрілами ворогів, в яких немає та й ніколи не було нічого святого, волелюбний український народ віншує, прославляє Господа Бога, просить захисту і збереження життя наших славних воїнів. Зустрічаючи Новий рік, бажаємо миру, перемоги, швидкого повернення мужніх захисників до рідного дому.

Сумна звістка чорним крилом огорнула родину Котиковичів із Троянівки. Згорьовані батьки Іван Борисович та мама Марія Іванівна не дочекалися свою кровинку – сина Віктора з війни. Вірний син України з перших днів агресії РФ став на захист Вітчизни.

На жаль, не обійме тата і маму, не пригорне кохану, не дасть мудрих настанов дітям. Схилімо голови перед світлою пам’яттю загиблого Героя, складемо молитву за його сина, який теж боронить нашу країну від клятих визволителів», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus