USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Війська РФ навмисне підпалюють українські поля, використовуючи запальні снаряди

8 Липня 2022 23:40
Російські загарбники навмисне знищують українське зерно, провокуючи глобальну продовольчу кризу.

Про це заявив спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, опублікувавши промовисте фото (на головній) з наслідками чергового удару ЗС РФ, який спровокував масштабну пожежу на території сільськогосподарських угідь на південному сході країни.

«Російські війська підпалили зернові поля у родючій Запорізькій області України. Згадуйте цю картинку щоразу, коли росіяни кажуть, що дбають про глобальну продовольчу безпеку. Мільйони людей у всьому світі зіткнуться з голодом – тому що Росія розпочала жорстоку війну проти України», – наголосив дипломат.

Цілеспрямоване знищення росіянами українського врожаю підтвердив й автор опублікованого фото Ігор Луценко.

«Спеціальний заряд летить у повітрі. З характерним шумом, ніби лопоче металевими крилами, вибухає в зеніті, і вниз повільно падають кілька шматків, що горять. Від них спалахує поле. Пшениця суха після кількох тижнів спеки, спалахує, ніби не стебла на полі, а сірники... Полум’я іноді сягає висоти п’яти метрів, завширшки – смуга на сотні метрів», – розповів він у себе у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 9 Липня 2022 22:36
Навіть фашисти такого не робили, Сталінський каральний більшовицький режим грабував українців і продавав на Захід, спричинивши геноцид в Україні. Але щоб палити людську працю і нищити зерно. Рашисти, щоб ви щезли, як щезає дим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus