USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Військові 14-ої бригади отримали ліки першої необхідності

2 Травня 2015 09:00
Волинські військові звернулася в обласну державну адміністрацію з проханням закупити медикаменти, переважна більшість яких – ліки першої необхідності. Про це повідомляє інформаційний відділ облдержадміністрації.

Радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк та начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк відвідали Рівненський військовомий полігон та вручили медикаменти військовослужбовцям 14-ої бригади, які проходять підготовку і невдовзі вирушать в зону антитерористичної операції.

Медикаменти закупили за сприяння фармацевтичних підприємств Волині: ДВТП «Волиньфармпостач» та ТзОВ «Волиньфарм» на суму понад 32 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Травня 2015 10:32
ДУМАЮ СТАТТЯ МАЄ МАТИ НАЗВУ ТАКУ: ДВТП «Волиньфармпостач» та ТзОВ «Волиньфарм» ЗАКУПИЛИ МЕДИКАМЕНТИ.... А ОДА ЦЕ ПРИЛІПАЛИ....
ПАТРІОТ Показати IP 2 Травня 2015 23:59
ГУНЧИК МІЛЬЙОН ЗАРОБИВ І КУПИВ,А ОСТАЛЬНЕ РОЗПІЛИЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus