USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Військові, які знають ціну країни, готові її змінити

13 Вересня 2015 19:30
«Титановий Джексон» – військовий Євген Терехов - нагадав українцям ціну, яку ми сьогодні платимо за мир і спокій.

Так, учора, 12 вересня, відбувся всеукраїнський з’їзд партії «Українське об’єднання патріотів УКРОП». До присутніх з трибуни звернувся Євген Терехов, який висуватиметься кандидатом у мери міста Павлоград від УКРОПу.

Воюючи в зоні АТО, Євген Терехов отримав прізвисько Титановий Джексон. Під час бойових дій його важко поранили. Каже, єдине, про що думав у такі моменти – лише благополуччя маленької донечки, яка його чекала вдома.

«Коли стоїш там (на передовій - ред.), ти не задумуєшся ні про що. Ти живеш заради найціннішого. Коли тебе призивають, то найцінніше у тебе - це тримісячна донка. Коли тебе поранили і ти починаєш згасати, ти думаєш про одне: починаєш молитися, щоб в твоєї доньки було все добре», - розповідає військовий.
Євген Терехов нагороджений за відважність Орденом мужності III ступеня. Сьогодні, впевнений він, є немало патріотів. Є чимало людей, які не підтримують тих, хто привів війну на Україну.

«Патріоти, які знають ціну цієї країни, не перевелися. Кожен з нас – хто допомагав, переживав, воював, – кожен патріот, хоч має свій шлях», – упевнений Євген.

«Девіз мого батальйону – «З нами Бог, за нами – Україна». Сьогодні я передаю його кожному з вас», – звернувся він до присутніх на з’їзді УКРОПу в Києві.

До слова, в одному зі своїх інтерв'ю, він розповідав, що високі армійські чини на всю країну звітуються про готовність оборонних споруд, яких насправді немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Бувалий Показати IP 13 Вересня 2015 19:59
А що там Товстенюк робить? Теж укроп?
Анатоль_ до Бувалий Показати IP 13 Вересня 2015 22:36
Як каже мені пані Наталко Семенівно-ми тепер усі укропи, перці та помидори!
бувалому Показати IP 14 Вересня 2015 01:13
Коли в країні ср*ка, можна не залишатися в ній г*мном. Зроби і ти , щось корисне людям.
Ая Показати IP 14 Вересня 2015 01:39
Вільно спілкуюсь чотирьома мовами. Не уявляєте собі що відчуваєтся, коли чуєш мову окупанта і клятого ворога України, з уст "патріота?" України. Ганьба таким патріотам. Українська мова, одна з найгарніших мов світу, а ми не вміємо того доцінити....Ганьба батьткам і вчителям які не навчили своїх нащадків шанувати мову.
ФигВам до Ая Показати IP 14 Вересня 2015 12:57
Осталось еще орфографию с пунктуацией подучить, чтобы написанием таких вот постов не позорить "одну з найгарніших мов світу!".
держава Україна Показати IP 14 Вересня 2015 10:15
Ми хочемо порядку в державі нашій ? Наші діди і прадіди на цій рідній неньці-Україні жили, а ми зраджуємо і їх і нашу землю !!! Ми не дивимося у майбутнє !!! Нам тут жити і нашим дітям і внукам, правнукам !!! Ми продаємося за 100-200 грн. МИ ТАКІ, не думаємо про майбутнє ! Прозріймо ! Куди ми всі виїдемо, в яку державу, хто нас і де чекає ? Кому ми потрібні , як не на своїй землі ! Порядних людей до влади обрати і порядок у своїй державі маємо зробити !!! А чи кожен з нас хоче бути законопослушний і справедливим бути ?
віто до держава Україна Показати IP 14 Вересня 2015 11:51
"ми" це хто? Ти і твій кум?
ФигВам до держава Україна Показати IP 14 Вересня 2015 14:13
"Ми не дивимося у майбутнє !!! Ми продаємося за 100-200 грн. МИ ТАКІ, не думаємо про майбутнє !" (с) - это заметно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus