USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стартують військові навчання за участю України та США

20 Червня 2015 21:30
Військові навчання Saber Guardian/Rapid Trident 15, в яких візьмуть участь українські та американські військові, стартують завтра у Румунії. Частину цих тренувань проводитимуть і на території України у липні цього року. Про це повідомляє прес-служба Міноборони США, - передає "Голос Америки".

Згідно з даними українського командування, для проведення цих навчань в Україні залучать від 270 до 290 інструкторів із США. Як повідомляє сайт Міністерства оборони США, програма цих навчань створена для підвищення ефективності сумісних операцій України, США та інших країн НАТО.

Окрім цього, завтра, 21 червня, у Чорне море прибуде американський ракетний есмінець Laboon (DDG 58). Згідно з повідомленням ВМС США, наявність американського військового судна у Чорному морі підтвердить американську відданість зобов’язанням щодо миру та стабільності перед країнами НАТО.

Також наприкінці літа американські військові протестують безпеку комунікацій на військових навчаннях Exercise Allied Spirit II, які пройдуть на військовій базі США у Німеччині з 4 по 25 серпня. У них візьмуть участь близько 1600 учасників з Канади, Угорщини, Нідерландів, Великобританії та США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
море Показати IP 20 Червня 2015 22:42
У порівнянні з тим, що є на базах ЧФ, наявність американського військового судна у Чорному морі це ... сміх!:)
Задорнов Показати IP 21 Червня 2015 12:28
В америкосів запор і медикаментозно не лікується, що емоцій захотілося?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus