USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Військові РФ, які дислокуються в Казахстані, відмовляються повертатися, щоб не брати участі у війні проти України

28 Серпня 2022 06:12
Військовий контингент рф, розміщений в Казахстані, відмовляється залишати територію країни та повертатися до місць постійної дислокації. Формальна причина відмови – відсутність спеціального повітряного транспорту, який в повному складі задіяний у війні з Україною.

Про це повідомля Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Реально ж, наголошують у розвідці, військові не хочуть поповнити склад окупаційного контингенту. Втім командування рф не полишає намірів повністю вивести війська з території Казахстану, які було введено туди в ході придушення січневих мітингів проти чинної влади.

Читати ще: У Росії залишилося не більш ніж 45% від тих ракет, які були до початку війни, – ГУР

Це близько тисячі військовослужбовців з повним озброєнням та технікою, які наразі дислокуються поблизу критичних об’єктів інфраструктури – аеродромів, військових полігонів, нафтобаз, космодрому Байконур тощо.

Також рф практично повністю вивела свої військові контингенти з озброєнням та технікою з територій Таджикистану і Вірменії для участі у війні проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Серпня 2022 07:21
навіщо таку ху*ню на плетінь вішати? та русня за гроші рідну матір на фар перетворить. А.Б.Є поставив завдання готувати націю до продажу московитам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus