USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військові затримали злодія, який обікрав волинянина

8 Листопада 2017 11:00
Двоє волинських війскових затримали злодія, який обікрав односельчанина на 10 тисяч гривень, повідомляє прес-служба волинської поліції.

7 листопада під ранок у селі Поворськ 20-річний місцевий мешканець викрав із гаража 37-річного місцевого мешканця електроінструмени: бензопилу, бензокосу та зварювальний апарат. Всього викрадено на суму 10 тис. грн. Однак, далеко втекти із викраденим хлопцю завадили двоє військових, місцеві мешканці, які в той час їхали на службу.

За особистий внесок у боротьбі зі злочинністю, активну життєву та громадянську позицію керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь оголосив подяки військовослужбовцям в/ч 3045 Остапчуку Дмитру та Боровику Роману.

До слова, молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Викрадені речі поліцейські вилучили та повернуть власнику.


Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таких Показати IP 8 Листопада 2017 19:46
Хлопців дуже не вистачає в 14 омбр в піхоті , для них полігон це дуже мало , візьмем на замітку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus