USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військову прокуратуру у Луцьку заґратували

25 Листопада 2015 12:58
Вночі у середу, 25 листопада, невідомі поставили грати на вхідні двері військової прокуратури, що знаходиться у Луцьку на вулиці Стрілецькій. Про це стало відомо ВолиньPostу з власних джерел.

Основна вимога такого протесту - припинення суду над військовими.

Так, зокрема, на табличках написано: «УВАГА!!! Військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України ЗАКРИТА до припинення суду над Героями України!». Правозахисник Василь Нагорний, який відстоює у суді права не одного волинського бійця, у коментарі ВолиньPost зазначив, що як адвокат не може схвалити чи засудити таку акцію протесту, але він підтримує привернення уваги громадськості до проблеми судів над військовими:

«Навряд чи ця акція дестабілізувала роботу вйськової прокуратури, але це добре, що когось цікавить доля бійців і хтось намагається привернути увагу до цієї проблеми, навіть у такий спосіб. Ось щойно телефонував боєць - сидить в прокуратурі, думає над пропозицією угоди про визнання вини «6000 гривень штрафу чи 3 роки умовно», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кріс Показати IP 25 Листопада 2015 14:19
Хай прокурори звикають до неба в клітинку
olenka Показати IP 25 Листопада 2015 18:49
abu wo -tilku b ne praciyvatu!
судячи Показати IP 25 Листопада 2015 22:08
по кількості коментів жлобам лучанам не цікава доля захісників.одному нагорному та батькам це цікаво.божого благословіння тим хто намагается захістити дітей які пережили жахіття а якісь щирий украінець матиос ще й бабла собі на новий рік зкосити хоче з героів
Кроха до судячи Показати IP 26 Листопада 2015 08:15
Всі коментарі пронизані добротою, толерантністю, розумінням, співчуттям. Так це риси, які притаманні нам українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus