USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Військовим найбільше допомагають прості волиняни

3 Вересня 2014 08:00
Саме прості люди найбільше допомагають бійцям у зоні АТО. Так, усього того, що зібрала ВОГО «Фундація розвитку громад»найбільше продуктів для військових волинян приносили не підприємства, не депутати, а саме звичайні громадяни.

Про це 29 серпня у прямому ефірі Волинської ОДТРК повідомила виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

«Я пам’ятаю стареньку жіночку, яка принесла до нашого офісу мішечок цибулі. Це було так зворушливо. Вона була старенька і хвора, але витратила свої останні кошти і купила солдатам цю цибулю. І, звичайно, не було б таких звичайних волинян, як ця бабуся, то не було б нічого: не було б і 7 поїздок до батальйону «Донбас», не було б зібрано на вихідних спільно з «Автомайданом» у Жидичинській сільській раді 20 тон продуктів. Ви просто уявіть собі: 20 тон продуктів за два дні принесли звичайні люди. Це не привезло якесь підприємство, чи якийсь депутат, хоча вони теж допомагають, а це зробили звичайні люди. Дуже вражає така віддача» - говорить виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Проте, зі слів Юлії Євпак, допомагають і підприємства: «Компанія «Волиньспецторг» якось передало нам 2 ящика з 30 плащами-палатками для батальйону «Донбас».

Вони просто зателефонували і спитали, чи потрібно нам це. Ми взяли ці плащі і відправили на Схід, бо знаємо, що військовим таких речей бракує. Як зраділи хлопці такому подарунку! Вони телефонували, дякували, казали, що в них взагалі до того нічого такого не було і на блокпостах вони стояли мокрі. Крім того, по усій мережі «Волиньфармпостач» у Волинській області стоять наші скриньки на медикаменти для бійців в зону АТО. Ще нам дуже допомагає фірма

«Ремедікал», що просто віддавали медикаменти задаром».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Волині почали збирати допомогу двом бригадам, де служать волинські хлопці – це 1 батальйонно-тактична група 51 бригади і 1 батальйон 30 бригади.

ВОГО «Фундація розвитку громад» продовжує збирати допомогу для військових в зону АТО. Детальніше дізнатись, чим саме ви можете допомогти українській армії можна за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Телефон 096 7275141 – Любов.

Також можна самостійно перераховувати кошти на р/р № 26007500045607

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть використані на потреби волинських бійців на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
петро Показати IP 3 Вересня 2014 09:35
піар....
андрій Показати IP 3 Вересня 2014 09:39
Я допомагає завжди.а от не піаніст завезеними статтями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus