USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Військовий з Волині отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

24 Липня 2023 19:56
Військовослужбовця з Торчинської громади, жителя села Городині Олександра Мариюка нагородили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це інформують у громаді.

Олександр – розвідник 2 розвідувального взводу 2 стрілецького батальйону, з 2 лютого бере участь у відбитті збройної агресії російської федерації проти України.

«Солдат Мариюк Олександр Олександрович неодноразово проявляв рішучість, відвагу та професіоналізм у своїх діях під час виконання бойових завдань», – зазначають у громаді.

Читати ще: Воїн з Торчинської громади отримав «Золотий хрест» від Залужного

До слова, рідний брат захисника Павло Мариюк з 30 березня 2022 року теж стоїть на захисті України.

Зауважимо, «Золотим хрестом» нагороджують військових рядового та сержантського складу Збройних сил України за сумлінне та успішне виконання бойових завдань, за високі показники бойової підготовки. Крім того, цією нагородою відзначають осіб, які вчинили героїчні та визначні вчинки на війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Льоня Показати IP 25 Липня 2023 07:47
Про таких Героів, про іх родини і села потрібно знімати фільми, складати пісні. А не інгульці т інша блювотна комедійна наволоч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus