USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Віз психотропи та канабіс: на Маневиччині поліцейські затримали розповсюджувача наркотиків

5 Серпня 2022 11:49
Днями на блокпосту в Маневичах зупинили автомобіль ВАЗ-2108, за кермом якого перебував 34-річний житель Ковеля. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього підозрілу сумку. Почувши прохання показати, що всередині, чоловік зірвався з місця та вирішив утікати.

Правоохоронці наздогнали порушника, а під час огляду сумки з'ясувалося, що там – розфасовані закладки із наркотичними та психотропними речовинами, повідомили в поліції Волині.

На місці слідчі вилучили 31 пакетик з, ймовірно, психотропами PVP, 8 – з канабісом, а також інші заборонені речовини.

Поліцейські встановили, що правопорушник причетний до збуту заборонених речовин на території Камінь-Каширського району. Ділок незаконно купував наркотичні засоби, обіг яких заборонено, фасував та залишав у спеціальних схованках в лісовому масиві.
Нині його протиправну діяльність припинено.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Раніше його вже притягували до відповідальності за збут наркотиків, однак на шлях виправлення чоловік не став.

Наркозловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу та обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus