USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Хотіли відкупитися: на Волині поліцейські зупинили нетверезих мотоциклістів

3 Травня 2023 17:18
Учора близько 12:00 у Крижівці Луцького району на вулиці Центральній поліцейські зупинили мотоцикл Viper під керуванням 29-річного жителя села Суськ, який їхав без шолома.

Під час розмови поліцейські також встановили, що водій не має прав керування, страхового поліса, а також перебуває з ознаками алкогольного сп’яніння, інформують в ГУНП Волині.

Замість того аби пройти тест на стан сп’яніння, керманич запропонував правоохоронцям альтернативу – залагодити питання на місці, аби вони за гроші не складали протокол.

Поліцейські зафіксували цей факт та викликали на місце слідчо-оперативну групу для документування спроби відкупитись від відповідальності.

Також цього ж дня близько 14:00 у селі Шклинь поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху мопед Honda, яким керував 57-річний мешканець Бережанки.

Спілкуючись з керманичем, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Аби вони не складали адміністративний протокол, водій запропонував їм гроші. Попри попередження про відповідальность за таку пропозицію, чоловік все-таки надав правоохоронцям хабара.

Цей факт було задукоментовано на нагрудну боді-камеру. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За обома фактами слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Тепер порушникам загрожує до чотирьох років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus