USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вхід і проживання на фестивалі «Бандерштат» - халявні

8 Серпня 2008 18:06
Із Луцька до місця проведення фестивалю «Бандерштат-2008» дістатися дуже легко. Фест відбуватиметься на території табору "Сонячний", що в селі Гаразджа поблизу Луцька. Про це 8 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує оргкомітет «Бандерштату», безпосередньо до місця проведення фесту можна буде дістатися автобусом на маршруті № 230, який курсує від готелю «Лучеськ» (проспект Відродження, 1). Окрім того, до Гаразджі їдуть маршрутівка № 3 та тролейбуси № 7 і 11.
Опісля приїзду до табору, усі матимуть змогу оселитись у наметовому містечку, розбивши та облаштувавши власні намети. Заселятись на території проведення фестивалю можна буде протягом усіх фестивальних днів.
Усі, хто приїздить до Луцька в п’ятницю, зможуть розташуватись у цей же день після 20.00. Можливий варіант нічліга у місцевих жителів. Для цього вам доведеться звернутись з таким проханням до місцевих мешканців. Для тих, хто бажає заночувати у готелі, ми опублікували на сайті список усіх готельних комплексів міста Луцька.
Організатори забезпечать обмежене харчування усім бажаючим (гречана каша, приготована на польових кухнях). Окрім того, на території проведення фестивалю працюватимуть торгові точки, де можна буде купити їжу. Втім, продаж спиртних напоїв на фестивалі заборонений.
Вхід та проживання на фестивалі буде абсолютно безкоштовним. Але організатори радять про всяк випадок мати з собою посвідчення особи.
Після завершення концерту в суботу (9 серпня) та неділю (10 серпня) усіх бажаючих дістатись до Луцька чекатимуть спеціальні маршрутівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядечко Показати IP 9 Серпня 2008 21:06
Не халявні а оплачені платниками податків.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 12:20
Цікаво, а де ж взяли стільки грошей, щоб робити все безкоштовно? Невже немає проблем з дорогами, освітою, культурою та ін., що на такі фестивалі гроші тратять? Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus