USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Влада і самі нововолинці не зустріли тіло загиблого бійця

8 Липня 2015 10:01
Влада міста і самі нововолинці забули про бійця.

Про це на своїй сторінці у мережі опублікував автомайданівець Дмитро Василенко.

«Вразило сьогоднішнє ставлення жителів Нововолинська щодо загибелі ГЕРОЯ цього міста. Ставлення взагалі відсутнє, бо ні хто не прийшов. Якось так. Влада депресивного міста забула про бійця. Жах охоплює, освідомлюючи, що ти чи навіть твоя смерть, смерть ГЕРОЯ не потрібна цим можновладцям. Ганьба, сором вам очільники Нововолинська. На фото люди, які зустріли тіло бійця (батько загиблого, друг родини та хлопець, який провів загиблого з Луцька). Військові з військкомату підійшли за 20хвилин, бо не було навіть кому тіло до хати внести. Спочивай з МИРОМ Вадим», ‒ пише він.

Так, днями стало відомо про загибель нововолинця Вадима Демчука. Його життя обірвалося ще 20 січня у районі Донецького аеропорту. У червні, згідно з результатами ДНК-експертизи, підтвердилася смерть бійця.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 7 липня у рідне місто привезли тіло загиблого Героя Вадима Демчука. Прощання з бійцем відбудеться сьогодні, 8 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
віктор Показати IP 8 Липня 2015 10:28
владу нововолинська потрібно розстр*л*ти
234 Показати IP 8 Липня 2015 10:34
Все логічно - керманичі держави та їх посіпаки нарешті довели народ до рівня стада. Кажуть, людина звикає до всього - от і до смертей звикли, потім звикнуть жити в гноївці, а потім територію України заселять "своїми" і ЛА-ХАЄМ !
люся Показати IP 8 Липня 2015 10:35
навіщо розстріляти? Просто відправити в АТО!
1 до люся Показати IP 8 Липня 2015 10:45
від таких в АТО користі не буде
галина Показати IP 8 Липня 2015 10:41
Вражае нелюдяність,вже очі геть доларами засвітило,ганьба,тож дивіться містяни кого обираєте,владі величезний мінус!Герою слава,співчуття родині
Ау Показати IP 8 Липня 2015 11:01
Наші нащадки прочитають секретну частину Мінських Соглашеній про план утилізації населення і акуєють з своїх пращурів
Олена Показати IP 8 Липня 2015 11:03
Колись прочитала: можна виграти вiйну за один день поклавши 1000 бiйцiв, а можна воювати 1000 днiв втрачаючи по1 бiйцю в день.
Віра Показати IP 8 Липня 2015 11:05
І це все зійде владі з рук, як завжди. Прикро за нововолинців. Так не можна! Слава ГЕРОЮ! Земля пухом!
Василь Показати IP 8 Липня 2015 11:06
Люди! Не перетворюйте людське горе на обгаджування влади, а краще підніміть д..пи і підіть віддайте останню шану ГЕРОЄВІ. З написаного витікає, що Сапожніков не організував мешканців міста??? Він мав їх силою заганяти?? Чи як? Може вийти на площу і кричати? Я не на стороні нинішньої влади, але не можу не прокоментувати, бо автомайданівець занадто загнув, бо влада якраз і не забула про бійця: і поїздку батькові організували, і похоронну процесію і т.д. А чому воєнком не прослідкував за організацією, ще й сам запізнився. Чому активісти були де завгодно, тільки не в Нововолинську і не зустрічали ГЕРОЯ. Як повихваляти і побити себе в груди, які патріоти, то є кому, а як зробити реальну справу - то немає.
Андрій до Василь Показати IP 8 Липня 2015 13:46
Слава Герою ! Щирі співчуття рідним і близьким покійного.Я б на Вашому місці Василю утримався від подібних коментарів.Влада в особі Сапожникова не спрацювала.Вам відоме таке понятття як емпатія?Судячи з Ваших розмірковувань,ні.А жаль...Звичайно,влада зробила" подвиг",організувавши поїздку батька за мертвим сином...А могла і не організувати?
люся до 1 Показати IP 8 Липня 2015 11:37
а не для користі їх туди відправити,а для того щоб побули в "шкурі" тих , хто там воює....
Mik (галицька миша) Показати IP 8 Липня 2015 13:25
Як ставляться до живих, отак i до небiжчикiв.
Слава Показати IP 8 Липня 2015 15:55
Чомусь ніхто не питає: де ж були Автомайдан, Самооборона, волонтери? Чому не організувались, адже про те, що тіло вже везуть до міста знали всі? Але ж це дуже вигідно. Під шумок можна спаплюжити міську владу, а от якби Сапожніков казав комусь йти, то написали б "зганяє бюджетників". Прикро, що люди займаються популізмом на чужому горі і ганьблять своє місто на всю область. Пишайтеся собою. Ви зробили дві огидні справа за раз.
Анонім Показати IP 8 Липня 2015 18:43
коментар було видалено
Ukraine Показати IP 8 Липня 2015 18:44
Дмитро Василенко вирішив пропіаритись на горі... Вічна Слава Герою !!!
Анонім Показати IP 8 Липня 2015 21:00
Вони тільки дороги можуть перекривати, боротися за свої пільги і відстоювати свої дотації і регрес.
Нововолинянка Показати IP 8 Липня 2015 22:17
Після того як мера заганьбили на похороні Сергія Байдовського, сапог заборонив влаштовувати такі заходи!!!! Та чому люди байдужі пояснень нема! Ганьба всім! Одні гинуть, а іншим просто впадло вийти постояти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus