USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині попрощалися із воїном Вадимом Дмитруком, який загинув у ДТП

10 Квітня 2023 22:00
Сотні людей прийшли попрощатися із 23-річним захисником України Вадимом Дмитруком із села Тростянка Копачівської громади.

В останню дорогу молодого воїна провели у понеділок, 10 квітня, передає Район.Рожище.

Віддати шану чоловікові прийшли односельці, рідні, друзі, однокласники, небайдужі жителі громади, волонтери. Багато побратимів прибули, аби попрощатися із Вадимом.

Його згадують мужнім та сміливим воїном, який не вагався й миті, стаючи на захист України та даючи впевнений опір російським окупантам.

Із рідної домівки захисника траурна процесія вирушила до місцевого храму, де відспівали загиблого. Із військовими почестями його поховали на кладовищі села Тростянка.

Нагадаємо, Вадим Дмитрук загинув у аварії на Київщині. Вадим повертався у зону бойових дій на автомобілі, на який нещодавно зібрали гроші на Рожищенщині.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам'ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus