USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.42 41.60
  • PLN 10.32 10.46

Влада Любешівщини не профінансує проведену реконструкцію РБК?

29 Жовтня 2008 09:48
За порадою голови Любешівської райдержадміністрації Василя Корця у травні-червні керівництво місцевого Будинку культури організувало реконструкцію прилеглої площі. Проте розрахуватися за проведені роботи до сьогодні так і не змогло, оскільки не отримало від РДА обіцяних коштів. Про це 28 жовтня у коментарі «Волинським Новинам» розповів директор Любешівського районного будинку культури (РБК) Юрій Беднарський.
 
За словами директора РБК, реконструкція площі обійшлась у 180 тисяч гривень. Згідно з нею, у травні-червні поточного року було замінено бруківку, демонтовано пам’ятник Леніну та зрізано старі дерева. Коли ж звернулись за коштами, голова Любешівської райради Валерій Панасюк спитав: «Ви в мене не питали, чи робити реконструкцію?» і не виділив необхідних фінансів. Як розповів Юрій Беднарський, пан Панасюк дійсно відмовляв його від реконструкції, однак до протилежного схиляв голова РДА Василь Корець, обіцяючи віднайти гроші.
 
Також однією з проблем був той факт, що прилегла територія належала Любешівській сільській раді. Тому для отримання фінансування потребувалося оформити державний акт на постійне користування тією площею. Його директор РБК отримав буквально днями.
 Наразі Любешівський будинок культури досі лишається боржником на 180 тисяч гривень, оскільки, як зазначив пан Беднарський, 27 жовтня, під час засідання бюджетної комісії, не виділили жодної гривні на оплату проведених робіт. Проте директор РБК має надію, що до кінця року кошти все ж віднайдуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus