USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Влада не залишить постраждалих волинян наодинці з бідою, – Тимошенко. ВІДЕО

12 Червня 2009 19:27
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко під час зустріч з жителями села Зарудче Любешівського району запевнила, що влада не залишить постраждалих «сам-на-сам з цією бідою». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Зокрема, за словами Юлії Тимошенко, яка нещодавно прибула на Волинь, сільські та селищні голови мають скласти списки мешканців, які постраждали від буревію. У понеділок уже буде відкрита пряма телефонна лінія з Прем’єр-міністром, на яку можна буде повідомили про недоліки чи зловживання в роботі над подоланням наслідків стихії. Окрім того, очільник уряду пообіцяла допомогти із газифікацією села Зарудче і відновленням електропостачання Любешівського району.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 19:54
На Закарпатье из-за непогоды обесточено 23 населенных пункта. Все пропало, бегом туда, может Балогу обгоню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus