USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Влада обіцяє не піднімати тарифи на тепло

30 Вересня 2011 14:28
Тарифи на опалення на початку опалювального сезону піднімати не будуть - заявив голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України Валерій Саратов.
Про це інформує Gazeta.ua.
«Ціни залишаться такими, які є сьогодні. Пізніше ми будемо дивитися і коригувати ці ціни. Однак зараз опалювальний сезон розпочнеться за тими тарифами, які є», - заявив він. Саратов також запевнив, що до кінця 2012 року в усіх областях Україні будуть діяти економічно обґрунтовані тарифи.
«Я можу запевнити, що через рік повністю по всіх областях будуть діяти всі економічно обґрунтовані тарифи. Я думаю, що через три місяці будуть виправлені і встановлені ринкові тарифи, тобто - економічно обґрунтовані», - сказав чиновник.
Крім того, він зазначив, що за підрахунками комісії третина підприємств пропонують обґрунтовані тарифи.
«А друга третина - не обґрунтовані тарифи, і ще одна третина з тарифів по воді мають великі складнощі з водою - це маловодні регіони, які до того ж мають високу складову вартості електроенергії», - заявив Саратов.
Сьогодні національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг Україна, скоригувала діючі тарифи на централізоване водопостачання і водовідведення для підприємств водопровідно-каналізаційного господарства для потреб бюджетних установ та інших споживачів, окрім населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 2 Жовтня 2011 09:49
Лише не забувайте про діючий Закон про комунальні послуги,згідно якого оплата тарифів має відповідати заробітним платам мешканців країни,не може людина віддати те,чого немає.А робіт зараз немає,доходів немає-хто ж потягне ваші економічно обгрунтовані тарифи?Ви - жлоби,а не чиновники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus