USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Волинські ліси нас оберігають», – прикордонник на псевдо Татар

3 Березня 2023 14:10
До повномасштабного вторгнення Тарас був далекобійником. За п’ять років об'їздив чимало країн Європи. Однак усі шляхи, каже, ведуть додому – до рідної України, яку завжди готовий захищати.

Про це пише пресслужба Волинського прикордонного загону.

24 лютого чоловік саме збирався у закордонний рейс, але почалася війна. Довго не роздумуючи, вирушив у Волинський прикордонний загін і одягнув однострій прикордонників.

За кілька днів його підрозділ виїхав на охорону державної межі з білоруссю.

І от уже рік Татар разом з побратимами забезпечує захист цієї ділянки.
Читати ще:«Ворог знає, що далеко не зайде»: у волинській теробороні служать батько й син

Хлопці постійно стежать за усім, що відбувається на території суміжної держави, аби вчасно зреагувати на будь-які маневри противника. Щоденно прикордонники відточують бойові навички та виконують завдання щодо укріплення оборони.
«Волинські ліси нас оберігають. Ми всі розуміємо, що маємо тут бути, адже ворог недалеко від нас. Та ми на своїй землі й будемо боронити її до останнього», – каже Татар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Березня 2023 14:43
на жаль, вертоліт з тепловізором буде дещо іншої думки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus