USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд: «власник» контрабандного товару не зміг повернути втраченого

16 Травня 2013 08:16
Волинянина впіймали на гарячому, коли той намагався незаконно перевезти з Білорусії до України 103 тисячі пачок цигарок та безліч товарів промислової групи, і оштрафували. Однак у частини товару, як виявилося, знайшовся власник, який захотів його повернути, - інформує Під прицілом.

Так, чоловіка впіймали з контрабандою на території Піщанської сільської ради Шацького району Волинської області в районі державного прикордонного знаку.

Зловмисник та його подільники - особи? яких донині не встановили, - на своїх автомобілях (два з яких марки Mitsubishi Pajero , одна УАЗ та Jeep Grand Cherokee) намагалися провезти з Республіки Білорусь на Україну поза митним контролем 103 000 пачок цигарок, загальною вартістю 610 425 гривень та товари промислової групи (163 найменувань) на суму 37 596 гривень.

Тож, постановою Любомльського районного суду Волинської області правопорушника визнали винним. На чоловіка наклали адміністративне стягнення – штраф у розмірі 648 021 гривень та конфіскація в дохід держави 103 000 пачок цигарок, 163 найменувань товарів промислової групи, а також вилучення усіх чотирьох транспортних засобів.

Проте, як виявилося з часом, у частини товару є власник, який вирішив подати апеляційну скаргу до суду, аби повернути його собі.

Зокрема чоловік просив поновити строк на оскарження постанови суду, а саму постанову змінити та виключити із неї вказівку суду про вчинення злочинцем дій, спрямованих на переміщення через митний кордон України поза митним контролем товарів промислової групи у розмірі 163 найменувань. Чоловік запевняє, що конфісковані товари належать йому і переміщувалися поза митним контролем без його відому.

Однак, в апеляції чоловіку відмовили.

Ще через деякий час він повторно подав апеляцію. У ній чоловіку знову відмовили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus