USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влітку працюватимуть тільки вісім луцьких дитсадків… Із 38-ми

2 Червня 2009 14:55
Луцька влада визначилася, скільки дитсадків улітку підуть на канікули. Із 38- ДНЗ працюватимуть лише вісім, – повідомляють 2 червня «Волинські Новини».
 
За даними zaxid.net, на сьогодні у Луцьку визначено, які садочки влітку працюватимуть, а які буде закрито на канікули. Із 38-ми дошкільних закладів працюватимуть лише 8, або ж, за потреби, 10.
 
За інформацією управління освіти Луцької міської ради, в літній період значно зменшується кількість дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади. В цей період традиційно відбувається оздоровлення дітей, здійснення ремонтів в приміщеннях садочків, надання відпусток працівниками освіти у канікулярний період. На вимогу батьків, які не зможуть забрати дитину на оздоровлення, у місті будуть функціонувати чергові дошкільні заклади.
 
У травні зібрано заяви від батьків про необіхдність перебування  дитини  в  ДНЗ  протягом літнього періоду. Відтак, батьками подано 858 заяв. Виходячи із  кількості поданих заяв у мікрорайонах міста   визначено функціонування ДНЗ з наповнюваністю дітей в групах відповідно до нормативів оздоровчого періоду, – інформує сайт міської ради.Проведення літніх канікул дасть змогу зекономити кошти за фінансовий рік. За розрахунками спеціалістів-економістів централізованої бухгалтерії потреба у коштах на липень та серпень становить біля 15 мільйонів гривень. Зокрема, оплата праці та заміна відсутніх працівників, нарахування на зарплату - 5,5 мільйона; продукти харчування – 1,5 мільйона; придбання предметів постачання, оплата послуг - 2 мільйона; оплата комунальних послуг - 1,2 мільйона; придбання предметів довгострокового користування - 1,7 мільйона; реконструкція - 2,7 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 3 Червня 2009 09:05
Та ніхто заяв не збирав, давали список дітей і просили зазначити, є можливість не водити дитину у садок, чи немає. До речі, які ж саме садочки працюватимуть? І скільки там буде дітей в групах? І коли новенькі адаптуються? А ті, що ідуть вперше у садок - то спочатку в один, два тижні плачуть, потім раз - і знову зміна умов, ще два тижні сліз. А потім знову все спочатку. Чи варті такі навантаження на нервову систему дітей і їх мам тих зекономлених коштів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus