USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вміст алкоголю перевищував норму в 12 разів: у Луцьку п’яний водій потрощив дві автівки

3 Вересня 2022 18:27
Сьогодні патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в районі авторинку.

Негайно прибувши на місце події, правоохоронці встановили трьох учасників ДТП та з’ясували, що керманич автомобіля Opel Astra здійснив наїзд на припарковані транспортні засоби – Ford та Hyundai. У результаті зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками, повідомляють у патрульній поліції Волині.

Винуватець автопригоди пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння. Результат – 2, 33 проміле, що перевищує допустиму норму в 12 разів.

На керманича охоронці правопорядку склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Справу за фактом ДТП надалі буде розглядати суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
юрій миколайович Показати IP 3 Вересня 2022 18:58
З баригами спрацювала карма ,але через тиждень знов будуть стояти не биті не крашені
ввв до юрій миколайович Показати IP 3 Вересня 2022 22:20
а з п'яним? що спрацювало...твоя пізд...ш..
Хто не бував у Луцьк до юрій миколайович Показати IP 3 Вересня 2022 22:55
Ти хоч знаєш значення слова ,,барига,, Для таких ,,розумних,, як ти, пояснюю Барига- продавець краденого товару. Якщо ти називаєш людей, які вклали свої (не вкрадені) гроші, поїхали або замовили авто з-за кордону і поставили націнку, за-для того щоб прокормити свої сім'ї- баригами, то ціна тобі надломана копійка. Тебе ніхто не змушує купувати в них авто, поїдь прижени, або купуй нове в салонах, які якраз належать баригам з 90х. Можливо в тебе просто нема ні копійки і тебе розриває заздрість, що хтось має нормальне авто, про яке тобі тільки мріяти. Працюй і заробляй, з часом купиш. Зловтішатись чужим проблемам не гідно.
юрій миколайович Показати IP 5 Вересня 2022 12:47
Шановний автобізнесмен слово барига це ще дуже мягко для тієї шобли яка там торгує ,змотуючи пробігу ,глушачи різні датчики на панелі приладів і тд і тп
Хто не бував у Луцьк до юрій миколайович Показати IP 5 Вересня 2022 16:34
Так не купуй в них, обходь десятою дорогою, і не зловтішайся, бо карма (з твоїх слів) запрацює. Шоблу-називай шоблою. Бариг- баригами. Там нема бариг. Там звичайні люди, які платять великі гроші в казну. Особисто я, до війни розмитнив 4 авто (які зависли), заплатив за розмитнення вартість однокімнатної квартири, і не кажу що всі га...они, бо відмінили розмитнення. Спробуй сам вкласти гроші, які заробляв не один рік на паршивій фабриці в Іспанії, не бачивши рідних і близьких. І тепер назви мене баригою. Чи можливо ти думаєш що там мільйонами крутять. Протверезій і вмій рахувати- вартість авта, доставки, розмитнення, послуг брокера, дрібного ремонту, і виходить кругла сумма. Хороше авто вартує хороших грошей. Тільки деб...л вважає що купить петарду по низу ринкової ціни. П.С.- жодного разу пробіг не зкручував, оскільки беру гарні авта, в наслідок чого заробляю менше від ,,Шобли,, але ніколи не зловтішатись чиїмсь проблемам, на відміну від тебе. Працюй і заробляй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus