USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вміст алкоголю перевищував норму в 16 разів: вночі Луцьком їздив п'яний водій мопеда

17 Вересня 2021 14:37
Уночі в Луцьку виявили п'яного водія мототранспорту.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Так, близько опівночі, під час патрулювання вулицею Потебні, що у Луцьку, патрульні помітили транспортний засіб Yamaha, водій якого керував з порушенням ПДР та без номерного знака.

Під час перевірки документів, патрульні виявили, що 50-річний чоловік не має свідоцтва про реєстрацію, посвідчення водія та поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Окрім цього, під час спілкування з кермувальником, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

У присутності двох свідків, чоловік пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 3,20 проміле, що у 16 разів перевищує допустиму норму.

У результаті на керманича склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші чотири адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus