USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Внаслідок мінно-вибухової травми загинув військовий з Волині Олександр Захарчук

26 Жовтня 2023 20:13
У Маневицькій громаді знову тяжка втрата.

Як повідомляє голова громади Олександр Гаврилюк, 14 жовтня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми під час виконання бойового завдання щодо захисту Батьківщини на Луганщині загинув 43-річний старший солдат, уродженець села Кам’януха Захарчук Олександр Дмитрович. Український захисник став до лав Збройних Сил України на початку березня 2022 року.

«Непоправна втрата для мами, дружини, двох дітей – синочка і донечки, родини та усієї громади... Вічна та світла пам’ять Герою!» – йдеться у повідомленні.

До кінця жовтня у районі – дні жалоби.

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом полеглого бійця на рідній землі, про час проведення церемонії поховання буде повідомлено згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus