USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

ВНУ імені Лесі Українки розвиває співпрацю з Поморським університетом у Польщі

7 Липня 2023 18:35
Волинський національний університет імені Лесі Українки продовжує розвивати успішні відносини з Поморським університетом у місті Слупську (Республіка Польща) у межах програми мобільності для адміністративного персоналу Erasmus+.

Ректор волинського вишу Анатолій Цьось разом із проректорами Людмилою Єлісєєвою та Наталією Благовірною, начальником міжнародного відділу Владиславом Коломечюком зустрілися з проректором Поморського університету Мареком Лукасіком. Про це інформують на сайті ВНУ.

Під час партнерської зустрічі визначили перспективні напрями співпраці: стала підтримка академічної мобільності студентів та викладачів, розширення навчання за програмою подвійного диплома та семестрового стажування, результативна проєктна діяльність, наукові дослідження та розвиток міжнародного середовища взаємодії студентського самоврядування обох університетів.
Ректор Анатолій Цьось висловив подяку партнерам з Поморського університету, ректору Збігнєву Осадовському, проректору Мареку Лукасіку та координаторам міжнародного офісу за теплий прийом, підтримку та нові спільні плани.
«Міжнародний обмін студентів та викладачів у партнерстві з Поморським університетом відкриває нові можливості для посилення взаємодії за програмою подвійного диплома за різними освітніми напрямами, зокрема з фізіотерапії, полоністики, активної багатосторонньої наукової співпраці.

Цього року 31 студент та 14 викладачів ВНУ взяли участь у програмах коротко- та довготривалої міжнародної академічної мобільності у Слупську. Це дозволило поїхати і повчитися від кількох тижнів до кількох семестрів, попрацювати, обмінятися досвідом. Щороку ми розширюємо нові перспективні напрямки, зміцнюючи якість надання освітніх послуг», – підкреслив Анатолій Цьось.
Читати ще: Волинський виш – у десятці найкращих класичних університетів країни

Проректор Марек Лукасік наголосив на важливості таких зустрічей, адже їх мета – обмін ідеями та обговорення проєктів, пов’язаних із інтернаціоналізацією обох університетів, та висловив сподівання на ще активнішу співпрацю у майбутньому.
Впродовж перебування у Поморському університеті Лесині люди ознайомилися із структурою та змістом діяльності партнерського університету, практикою міжнародної роботи, структурою управління та оцінювання ефективності діяльності науково-педагогічних працівників.
Загалом зустрічі були надзвичайно різноплановими. Делегація університету Лесі Українки поспілкувалася з викладачами та співробітниками, відвідала університетський кампус, підписала пролонгований договір реалізації програми академічних обмінів Erasmus+, ділилась та обмінювалася досвідом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Старовижівець Показати IP 13 Липня 2023 23:00
Що значить інтернаціоналізація двох університетів і пролонгований договір?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus