USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Водій був п'яний, а в авто знайшли гранату: деталі ДТП у Ківерцях

2 Березня 2024 12:22
1 березня близько 18:00 у Ківерцях трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Таврія» зіткнувся з автомобілем Volkswagen Passat.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, водій автомобіля «Таврія» перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що вчора близько 18:00 у Ківерцях на вулиці Пилипа Орлика 43-річний водій автомобіля «Таврія» здійснив зіткнення з попутним автомобілем Volkswagen Passat, який в той момент здійснював поворот ліворуч. Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Постраждали водій атомобіля «Таврія» та його пасажир. Їх госпіталізували.

Встановлено, що водій автомобіля «Таврія» був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Разом з тим, під час огляду авто поліцейські виявили предмет, схожий на гранату, його вилучили.

Читати ще: На Волині зіткнулися мотоцикл та вантажівка, загинув 15-річний хлопець

За цими двома фактами було зареєстровано відповідні відомості у Єдиний реєстр досудових розслідувань. Щодо гранати – за статтею 263 ККУ. Щодо спричинення ДТП у стані алкогольного сп'яніння – за статтею 286 з позначкою 1 ККУ.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що один з постраждалих був у стані середньої важкості, інший – важкий. Обох госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так Показати IP 3 Березня 2024 16:03
Людина вже готова йти на війну А її будуть судити Щоб потім не підлягала призову
Were до Так Показати IP 3 Березня 2024 23:23
Обмивав бойове тренування, і віз родині сувенір?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus