USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Водій, який в’їхав у Луцьку в маршрутку, був п’яний. Подробиці

4 Вересня 2017 17:27
Водій, який в’їхав у маршрутне таксі №26 у Луцьку, був у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Згідно з інформацією патрульних, аварія трапилася о 14.40 на Львіській. Так, водій автомобіль Opel допустив зіткнення з маршруткою, яка рухалася у попутному напрямку. На час зіткнення у маршрутному таксі перебувало близько 20 пасажирів. На щастя, ніхто з них у ДТП не постраждав.

Водій-порушник, згідно з інформацією патрульних, був у стані алкогольного сп’яніння. Проте на місці проходити тест на алкотестері він відмовився, тож патрульні доправили чоловіка у наркодиспансер.

У «чобітка» розтрощена передня частина автомобіля. Натомість маршрутка обійшлася майже без пошкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Вересня 2017 18:38
Чому кожен день трапляються ДТП за участю п'яних і ніхто нічого не змінює в цій д*більній реформі?! Коли на дорогах стояли і зупиняли ДАІ такого не було,хоча і були хабарниками,але їх боялися не те,що цих навчених спеців за 3 місяці.
Ха до Анонім Показати IP 4 Вересня 2017 21:59
Не було... От задовбали Васю шпалери, він і почав істерику які вони грязні, подрані треба їх міняти. А сусід каже так ти ж, Вася, самий крутий, скільки ти це терпіти будеш, давай вали ті шпалери, ти ж все можеш. А Вася взяв кірку в руки та й по стінах, а потім схопився за стелю яка почала без підтримки падати та й вопить:"А нащо я ті шпалери захотів змнити, вони ж ще більш-менш були. може й грязні та подрані, проте стіни цілі були і стеля не падала." Ні, ні, такі шпалери міняти треба, просто міняти треба шпалери, самі, без стін. От тіпа того.
Акстись Показати IP 4 Вересня 2017 20:38
Что ты на реформы сетуешь? Каждый должен начинать с себя и тчк Успокойся искать виноватых

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus