USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водій у «порожній» фурі віз через Ягодин сигарет на півмільйона

2 Лютого 2019 09:58
Волинські митники на посту Ягодин виявили схованку у підлозі причепа вантажного транспортного засобу. У ній містилось 26360 пачок цигарок білоруського виробництва без марок акцизного податку України вартістю понад 515 тисяч гривень.

Власником виявився водій - громадянин Польщі. Він переконував, що повертається додому «порожнім» після завершення офіційного рейсу, повідомили у прес-службі ДФС.

За приховування товару від митного контролю з облаштуванням тайника йому загрожує відповідальність за ст. 483 Митного Кодексу України. Це передбачає конфіскацію партії цигарок і транспортного засобу, у якому вони були сховані (за рішенням суду). Наразі цигарки і напівпричіп, оцінений фахівцями у понад 347 тис грн, вилучені на склад митниці.

Крім того, іноземцю доведеться сплатити штраф у розмірі 100 відсотків вартості прихованого товару. Для забезпечення його стягнення у чоловіка як такого, що не має в Україні постійного місця проживання, затримано тягач VОlVO вартістю понад 562 тис грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 4 Лютого 2019 10:54
ще б за автобусників взялися б . але напевно там все добазаряно. Поляк не проплатив напевно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus