USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Водій з Волині, який спричинив смертельну ДТП на Житомирщині, відмовився давати свідчення

23 Вересня 2019 19:33
Водію вантажівки, 55-річному жителю Волині, який увечері 22 вересня спричинив жахливу смертельну аварію на Житомирщині, повідомили про підозру. Правоохоронці також повідомляють, що наразі він у лікарні і відмовився давати свідчення.

Про це інформує сектор комунікації поліції Житомирської області.

Як повідомлялося, у результаті зіткнення вантажівки та автобуса, що стояв на узбіччі, 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Інцидент стався у неділю, 22 вересня, увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп. Попередньо встановлено, що близько 22:30 поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району 55-річний водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча», що стояв на узбіччі дороги.

У Житомирі оголосили триденну жалобу за загиблими, які були працівниками трамвайно-тролейбусного управління або їхніми родичами й поверталися автобусом з відпочинку у Карпатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus