USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Водій у спідньому віз раритет в авто з чужими номерами

11 Липня 2012 11:51
Чоловіка, який в спідній білизні керував авто з чужими номерами, спинили правоохоронці. В салоні машини ДАІшники знайшли пляшку, бінокль і револьвер 1940-го року випуску.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Автомобіль BMW працівники ДАІ помітили, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у селі Гаразджа Луцького району. Водій авто, побачивши правоохоронців, різко зупинився, вибіг із машини і зник у лісосмузі. Один із працівників міліції попрямував за ним, тож невдовзі втікача, 29-річного мешканця облцентру, все ж вдалося наздогнати.

Під час спілкування з лучанином і перевірки документів на право керування авто з’ясувалося, що номерні знаки належать зовсім іншому автомобілю. При огляді машини в салоні знайшли револьвер 1940 року випуску, бінокль і пляшку зі спиртним. Документи на зброю у водія були відсутні. Варто зауважити, що втікач поводив себе не зовсім адекватно і був одягнений лише в спідню білизну.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На порушника склали адміністративні протоколи за частиною 6 статті 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим) та частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не предʼявила їх для перевірки) КУпАП.

Автомобіль та порушника доставили в Луцький РВ УМВС України у Волинській області для подальшої перевірки.

Револьвер передали на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
??? Показати IP 11 Липня 2012 12:05
А бінокаля і пляшку-тіпа не можна возити?
поліщук Показати IP 11 Липня 2012 21:02
Раритет - пляшка з спиртним? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus