USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водіїв закликають увімкнути фари в пам'ять про загиблих у ДТП

20 Листопада 2016 14:53
Національна поліція України закликає українських водіїв у неділю, в День пам'яті жертв ДТП, ввімкнути ближнє світло фар і тим самим вшанувати пам'ять загиблих в автоаваріях.

Про це повідомляють на сайті Управління безпеки дорожнього руху Нацполіції.

У Нацполіції зазначили, що заходи до всесвітнього дня пам'яті жертв ДТП проходять щорічно в усьому світі в третю неділю листопада.

Згідно з інформацією Управління безпеки дорожнього руху, 20 листопада в різних містах України пройдуть автопробіги, флешмоби, поминальні молебні за загиблими в дорожньо-транспортних пригодах. За традицією також в цей день водії рухаються із ввімкненим на транспортних засобах ближнім світлом фар, на знак пам’яті люди запалюють свічки.

"Та яким би чином ми не вшановували пам'ять про загиблих в дорожньо-транспортних пригодах, головне, щоб кожен з нас засвоїв урок – дорога не вибачає помилок та неуважності. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, від цього залежить життя!", - наголосили в Управлінні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Волинь потрапила у п’ятірку областей із найбільшою кількістю аварії, скоєних п’яними водіями. Так, найбільше аварій, скоєних водіями у стані алкогольного сп'яніння, зафіксували в Дніпропетровській, Київській та Одеській областях. На другому місці - Волинська, Запорізька, Чернігівська, Черкаська, Полтавська і Вінницька області. Про це свідчать дані управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водій Показати IP 20 Листопада 2016 16:08
Водії закликають національну поліцію України: вимкніть свої маячки, коли просто катаєтется по місту, те що в вас називається патрулюванням, щоб не вводити водіїв та пішоходів в оману та почніть нарешті працювати, тоді таких днів проводити не буде потрібно!
Каді Показати IP 20 Листопада 2016 20:02
Згоден з коментарем вище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus