USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водійка Mitsubishi виїхала на зустрічну смугу: подробиці ДТП на мосту в Луцьку

18 Листопада 2022 12:21
У патрульній поліції повідомили подробиці ДТП за участю трьох авто, що сталася вранці на мосту в Луцьку.

Нагадаємо, аварія сталася близько 9 години на мосту біля гіпермаркету «Там Там».

Прибувши на місце події інспектори встановили, що водійка автомобіля Mitsubishi не дотрималась безпечної швидкості руху та виїхала на зустрічну смугу. В результаті чого скоїла зіткнення з транспортним засобом марки Mercedes і надалі здійснила ще одне зіткнення з авто марки Toyota. Обидва транспортних засоби рухалися назустріч автомобілю Mitsubishi.

Внаслідок ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

На винуватицю автопригоди поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 18 Листопада 2022 13:46
ВОДІЙКУ КОТРА КЕРУВАЛА ВІДРОМ МІТСУБІШІ ЗРОБИТИ МАЛЕНЬКИЙ КОНТРОЛЬНИЙ ТЕСН НА ЗНАННЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ. РАХУЮ ЩО ЦЕ ВОНО КУПИЛО ВОДІЙСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ ПРИ ПІДТРИМЦІ КОЛИЩНІХ МІЛІЦІОНЕРІВ КОТРІ ВНШТАЮТЬСЯ МІЖ МРЕО ТА ОСОБАМИ ПОДІБНИМИ ДО ДАНОЇ ВОДІЙКИ
Did Показати IP 20 Листопада 2022 11:38
це не їзда, коли за кермом п...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus