USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водійка злякалася за собак, а не за збитого на смерть чоловіка: свідки про ДТП у Торчині

24 Березня 2023 12:28
У Торчині легковий автомобіль 23 березня на смерть збив мотоцикліста. Загинув 40-річний чоловік.

Як розповідають місцеві, за кермом легковика була жінка. На місце аварії відразу приїхали два молодики. Брат загиблого припускає, що вони почали заминати справу, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Свідки чули, як молодики говорили водійці: «Не переживай, ти не винна. Ми все вирішимо».

Тіло загиблого мотоцикліста з дороги відкинуло аж у рів. Автомобіль зніс паркан.

Як говорить брат загиблого, свідки смертельної аварії спочатку все розповідали поліції, але потім немов набрали в рот води.

«Мотоцикліст хотів повертати. А вона хотіла обігнати через суцільну, через зебру. Вона не бачила мотоцикла. Він включив поворот. У нього все було справне», – переповідає слова очевидців брат загиблого.

Він зазначає, що на місце ДТП швидко приїхали два молодики: «Почали бігати по свідках, можливо, намагалися домовлятися».
Обоє чоловіків були присутні, поки поліцейський складав схему ДТП.

Місцеві кажуть, що бачили, як водійку посадили в поліцейський автомобіль і кудись відвезли. На освідування в наркодиспансер чи додому, невідомо.

Як розповіли свідки аварії 12 каналу, мотоцикліст повертав ліворуч, а водійка машини Skoda Octavia, що рухалася позаду, вирішила його обігнати. За їхніми словами, водій мотоцикла правил дорожнього руху не порушив.

«Дивлюся: їде мотоцикл, включив лівий поворот і повертав на вулицю, а машина – на обгін зразу. Все. Тільки стрілило. Дивлюся: мотоцикл лежить, машини не видно», – говорить очевидець.

Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці. Водійка Skoda Octavia неушкоджена. Як запевняють очевидці, вона більше злякалася за собак, яких везла в салоні, ніж за збитого на смерть чоловіка. Згодом до неї приїхали два молодики, які спершу хотіли зняти номерні знаки з автомобіля.

Нагадаємо, за фактом ДТП слідчі мали внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Під час слідства буде з’ясовано всі обставини та причини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анна Показати IP 24 Березня 2023 13:44
Собачниця це діагноз вони ненавидять людей, називають їх тими двоногими, що іздіваються над бідними тваринками. Нормальні лбди люблять і людей в собак, але собачниці вони трошки того вот. Ту ту.
Іван Показати IP 24 Березня 2023 14:07
8888 номер , значить якась непроста собачниця
Анонім Показати IP 24 Березня 2023 14:45
бабло переможе зло
Бандера Показати IP 24 Березня 2023 16:34
Грубе порушення ПДР!!! Жінку в тюрму!!! Молодикам повістки і в Бахмут!
Володимир Показати IP 24 Березня 2023 19:16
На відео що показано бігав Юнак Сергій Миколайович , синок *мажорчик *депутата від партії Зелених в Володимирській раді Юнака Миколи. Порішають все .
лінивець Показати IP 24 Березня 2023 19:52
Напишіть потім як закінчилась справа-реально цікаво хто в результаті буде винен
Vasik Показати IP 24 Березня 2023 21:51
Буде +- як з Алфьоровою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus