USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водійці тролейбуса, яку в Луцьку збила маршрутка, зробили четверту операцію

15 Січня 2018 17:01
Новий рік та Різдвяні свята – у лікарняному ліжку з важкою травмою. Ситуація геть невтішна, однак 38-річна Богдана Михальська, водійка луцького тролейбуса, яка 6 грудня потрапила під колеса маршрутки, радіє, що хоча б вижила, і, попри усі негативні і важкі моменти, які їй довелося пережити і які ще чекають на неї, тримається на позитиві.

З дня ДТП минуло півтора місяці, а Богдана Михальська досі в лікарні. 12 січня їй зробили уже четверту операцію, пише Волинська служба новин.

Прикрий випадок чи ж банальна людська неуважність мало не вартували молодій жінці життя.

«6 грудня вранці о 6 годині 20 хвилин я вийшла з маршрутки і пішла на роботу у ДЕПО, де я з 2005 року працюю водієм тролейбуса. Я бачила, як мені на зустріч виїхала маршрутка Луцьк – Голишів, водій якої біля ДЕПО різко розвернувся, вочевидь, вирішив заїхати на оглядову яму. Коли він розвертався і здавав назад, то збив мене, вдарив в спину. Я лише відчула, що падаю і встигла крикнути «Стій!». Однак, було вже пізно, він переїхав мені ногу», – розповідає Богдана.

Швидка і поліція приїхали за лічені хвилини. Першу допомогу потерпілій надав сам водій маршрутки. Допомагав йому лікар з ДЕПО.

«Біль був просто несамовитий, я кричала майже на всю Гнідаву. Мене госпіталізували в міську лікарню. На диво, перелому не було, однак м’язи на нозі геть розлізлися. Першу операцію мені зробили вже на другий день – чистили м’язи. На другій операції мені пересаджували на ногу свинячу шкіру. На третій пересаджували мою шкіру зі здорової ноги, і 12 січня зробили четверту операцію – ще «долатували» шкіру», – продовжує розповідь потерпіла.

На водія маршрутки Богдана заяву в поліцію не подавала. Лише попросила його, аби покривав витрати на лікування, адже вона практично сирота, і чекати на допомогу їй нізвідки. Мама її померла кілька років тому, батько лишив їх давно. Операції і щоденне лікування забрали чимало грошей, і попри те, що водій дав понад 23 тисячі гривень, Богдана уже власних грошей витратила 15 тисяч гривень.

У лікарні їй доведеться провести ще щонайменше 2 місяці, далі на неї чекає тривала реабілітація. Раніше без наркотичних препаратів молода жінка через несамовитий біль не обходилася, зараз – на знеболюючих.

Постраждала потребує фінансової допомоги небайдужих, адже, попри її сильне бажання якнайшвидше повернутися до роботи, така можливість чекає на неї ще не скоро.

Усі небайдужі, хто хоче допомогти лучанці, можуть переказати гроші на картку ПриватБанку - 4149497858917273 Муравінець Оксана Анатоліївна (рідна сестра потерпілої).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайома Показати IP 15 Січня 2018 20:19
Богдана, одужуй!!! Тримайся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus