USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вогонь забрав життя волинянки

5 Грудня 2014 11:38
Будинок разом із його мешканкою згорів в селі на Ковельщині. Про це інформує видання KOWEL.

На Ковельщині вночі з невідомих причин загорівся будинок. Коли приїхала пожежна, він майже догоряв. В оселі перебувала жінка, яка загинула ще до приїзду рятувальників.

Ця трагедія трапилася у селі Грушівка (Білашівська сільська рада). Палаючого будинка пів на другу ночі побачила сусідка, яка жила навпроти. Уже тоді вогонь палав поверх даху.

Жінка викликала пожежну. Проте 3 автомобілі, що незабаром приїхали, уже нічого не змогли вдіяти. Зі слів тамтешніх мешканців, горіння посилилося через вибух газу в балоні, що зберігався в будинку. Частина хати (коридор, кухня тощо) згоріли повністю. З протилежного боку лишилося небагато вцілілих речей. Встояли також стіни будівлі.

Мешканку після тривалих пошуків знайшли мертвою біля її ліжка.

Жителі села, співчуваючи рідним загиблої, фінансово посприяли організації похоронів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus