USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Volkswagen показав бюджетний сіті-кар. ФОТО

9 Вересня 2011 18:09
Німецький концерн Volkswagen оприлюднив подробиці та фотографії свого компактного бюджетного сіті-кара - на європейському ринку машина з'явиться вже в грудні 2011 року.
Про це інформує Gazeta.ua.
Заявлена мета, заради якої розробляли модель, - випустити на ринок компактний автомобіль, що володіє "харизмою", максимальним простором за мінімальних габаритів, найекономічнішим мотором або електричною силовою установкою, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і безпекою повнорозмірного авто.

В результаті вийшов Up! Сіті-кар завдовжки всього 3,54 метра призначений для щоденної міського використання. Крім того, компанія обіцяє зробити автомобіль максимально персоналізованим, випустивши декілька пакетів, кожен під певні цілі, наприклад, для більш тривалих поїздок або для автовласників з дітьми.

Спочатку, при запуску в грудні, компанія представить три варіанти машини під різні потреби і бюджети. Базовий - take up!, комфортний - move up! і топовий - high up!. Крім того, з'являться дві незалежних моделі на базі топової версії малолітражки.
Одним з варіантів силової установки для Up!стане новий 1-літровий 3-циліндровий двигун потужністю концерну 60 і 75 л.с., оснащений пакетом енергоощадних технологій BlueMotion. Витрата палива з цим мотором становитиме лише 4,2 літра на 100 км для 60-сильного варіанту і 4,3 літра для більш потужної версії.

Другий варіант - двигун, що споживає газ. Мотор потужністю 68 к.с. споживає 3,2 кг на 100 км. До 2013 року компанія обіцяє випустити електричну версію.
Up!- перша модель концерну, оснащена системою City Emergency Braking (опціонально), яка використовує лазери для оцінки обстановки навколо машини та визначення можливості зіткнення. Система автоматично активізується на швидкостях до 30 км / год і здатна зупинити машину при небезпеці ДТП.

Габарити машини ідеально підходять для міської їзди - 3,54 м довжини, 1,64 м ширини і 2,42 м колісної бази. При цьому машина вміщає чотирьох людей і надає 251 літр корисного простору для багажу. При складених задніх сидіннях "багажник" збільшується до 951 літра.
Ще однією новинкою для автомобілів Volkswagen є мультимедійна система Portable Infotainment Device (PID), яку сам автовиробник назвав maps + more. Система зручно поєднує навігацію, телефон, системну інформацію і розваги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зацікавлена Показати IP 9 Вересня 2011 20:41
Шановна редакціє, коли ж ви почнете зазначати вартість рекламованих вами машин. Це, зрештою, не менш цікаво !!???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus