USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Володимир Лис презентує нову книгу

11 Червня 2014 11:30
Лучанин Володимир Лис, єдиний в Україні лауреат премії Гранд Корона, презентуватиме прозовий літопис «Із сонцем за плечима».

Разом із ним свою книгу презентуватиме і Надія Гуменюк, цьогорічний лауреат Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Лесі Українки, дружина Лиса – збірник повістей «Коханий волоцюга», інформує book-ye.com.ua.

Книга Володимира Лиса «Із сонцем за плечима» - це книга-літопис, життєвий досвід на перший погляд звичайної сільської жінки, бабусі Пелагеї.

Ця мудра й милосердна жінка пережила війну й роки поневірянь, виховувала дітей і рятувала життя людей, вірила в силу трав та давні легенди. На долю Пелагеї випали біль і щастя, кохання та втрати, вона знала таємниці природи і найзаповітніші секрети людей. Цілителька Пелагея розкриє таємницю щастя, яку розкрило їй саме життя.

«Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї» не просто книжка — це літопис народного досвіду, пам`ятник правічній мудрості українського народу. Це та сама велика мудрість нашого народу. І можливість долучитися до неї — велике щастя. І цією мудрістю щедро ділиться людина чиста, глибока — і водночас дуже проста. Власне, яким і повинен бути справжній мудрець.

Книга Надії Гуменюк «Коханий волоцюга» - це романтичні, зворушливі та приголомшливі історії кохання від відомої письменниці!

Вісім повістей про кохання, які пронизують кожне серце, зігрівають добротою і дарують спокій та гармонію. У кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. Книжка — це спогади про життя і роздуми про кохання, які допоможуть зрозуміти себе і навчитися пробачати...

Він любить дикий присмак мандрів і понад усе цінує волю, але з усіх усюд знову і знову повертається до тієї, яка так і не сказала йому: «Залишся!»...

Старша сестра давно викинула цього каліку і з квартири, і зі свого холодного серця, а вона їде до нього, щоб залишитися поряд з коханим назавжди...

Невиліковна хвороба забирає у жінки пам`ять, але не може забрати її саму у того, хто готовий заради неї на все...

Презентація книг відбудеться сьогодні у Києві. Її організовують книгарня «Є» та видавництво «КСД».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Oksana2901 Показати IP 22 Травня 2017 14:53
Если вы любите читать, советую удобный прайс-агрегатор - https://bookinist.com.ua/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus