USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Володимир-Волинська птахофабрика додатково емітує понад 30% акцій

28 Квітня 2017 20:54
Акціонери ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» схвалили додаткову емісію 30,27% акцій, повідомило товариство в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), інформує AgroTimes.

Відповідне рішення було ухвалене на чергових зборах 24 квітня.

Цінні папери будуть випущені в кількості 80 мільйонів штук номіналом 0,25 гривень/штука. Пропонована ціна розміщення складає 2,5 гривень/штука.

Володимир-Волинська птахофабрика також уточнює, що розміщення може призвести до збільшення частки пайового венчурного недиверсифікованого закритого інвестиційного фонду «Титул» (знаходиться під управлінням ТОВ «Ореола» КУА»), якому наразі належить 35,5% акцій підприємства.

Залучені кошти планується направити на поповнення оборотних коштів.

Довідка: ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» ‒ один із найбільших виробників курячого м'яса в Україні. Має чотири філії: у Львові, Києві, Вінниці та Житомирі. Виробляє продукцію під ТМ «Чебатурочка селянська курочка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus