USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Володимир-Волинський зустрів своїх героїв

28 Грудня 2014 10:29
Полонені солдати та офіцери 51-ї бригади, які були визволені із полону, повернулися сьогодні, 28 грудня, близько 2 години ночі, до Володимира–Волинського. Про це інформують наші колеги з Волинь:світ.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини вчора, 27 грудня, повідомляло, що 21 звільнений боєць 51 бригади їде додому.

Зустріти героїв, які кілька місяців перебували у полоні терористичних організацій, окрім рідних прийшли декілька сотень мешканців міста.

Варто зазначити, що на зустріч з бійцями на площі люди очікували ще з півночі.

Аби зустріти бійців 51 бригади до Володимира – Волинського прибули голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та міський голова Луцька Микола Романюк.

ФОТО зі сторінки Миколи Романюка:



Нагадаємо, що у рамках обміну полоненими, який відбувся 26 грудня, з полону терористичних організацій ДНР і ЛНР визволили 150 українців, серед них - чимало волинян. ІМЕНА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus