USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Зеленський виступив із промовою на «Греммі»: «Підтримайте нас чим можете, але не мовчіть»

4 Квітня 2022 08:40
Минулої ночі у Лас-Вегасі відбулася 64 церемонія вручення музичних нагород «Греммі». На ній показали звернення президента Володимира Зеленського. Президент розповів про страшну війну, яку Росія розв’язала на території України.

Як повідомляє ТСН з посиланням на CNN, у записаному на відео зверненні президент Зеленський закликав глядачів і тих, хто був присутній на церемонії вручення премії «Греммі» у Лас-Вегасі в неділю, усіма можливими засобами підтримати Україну в боротьбі з російським вторгненням та «розповісти нашу історію, розповісти правду про війну» у соціальних мережах та на телебаченні.

«Тиша зруйнованих міст і вбитих людей. Наші діти малювали не падаючі зірки, а ракети, що летять», – сказав Зеленський. «Понад 400 дітей отримали поранення і 153 дитини загинули. І ми ніколи не побачимо, як вони малюють. Війна не дозволяє нам вибирати, хто виживе, а хто залишиться у вічній тиші. Наші музиканти носять бронежилети замість смокінгів, – сказав він. – Вони співають для поранених. У шпиталях».

Він додав, що музика все одно прорветься і розповів про свою країну, яка захищає свою свободу: «Жити. Любити. Звучати».

Зеленський закликав тих, хто слухає: «Говоріть правду про війну. У своїх соцмережах. На телебаченні. Підтримайте нас чим можете. У будь-який спосіб. Але не мовчіть».

«І тоді настане мир. Усі наші міста руйнує війна», – сказав він. «Чернігів, Харків, Волноваха, Маріуполь та інші. Вони вже легенди. Але я мрію, щоб вони були живі. І вільні. Вільні, як ви на сцені Греммі».

Після звернення Зеленського відбувся виступ Джона Ледженда, до якого приєдналися українські артисти – Міка Ньютон, Люба Якимчук та Сюзанна Іглідан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus