USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Володимир Бондар задоволений результатами голосування у Волиньраді

10 Вересня 2008 14:20
Голова Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр», депутат Волиньради від фракції «Наша Україна» Володимир Бондар у коментарі «Волинським Новинам» 10 вересня розповів, що задоволений результатами голосування за рішення, пропонованого Блоком Юлії Тимошенко.
«Ну, напевно, ті позиції, коли ми почали говорити про те, що подамо до прокуратури та у правоохоронні органи на перевірку ефективності, правильності роботи системи «Рада», все-таки спрацювали – вони не ризикнули піти на фальсифікацію після перших спроб і, власне, ми побачили результат.
Тобто, він мав би бути таким з самого початку і при голосуванні, і при реєстрації. І це - очевидно. Мені приємно, що все-таки правда має місце, і ми за це питання проголосували, як проголосували», - сказав Володимир Бондар.
А з приводу того, чи буде робити надалі фракція БЮТ у Волиньраді, то пан Бондар висловав думку, що «просування» рішення залежить від того, яку вказівку бютівці отримають з Києва.
«Якщо Юлія Володимирівна дасть вказівку фракції БЮТ і далі це питання «торпедувати», то вони, безперечно, будуть його «торпедувати». Якщо Юлія Володимирівна скаже, що цього достатньо, ну, то, напевно, що буде достатньо.
Але мені приємно, що обласні ради у західних областях – Львівській, Рівненській, Тернопільській і Волинській – не підтримали рішення, пропонованого Блоком Юлії Тимошенко.
Кожна політична сила має право претендувати на керівництво у представницькому органі. Очевидно, пан Смітюх хоче бачити себе чи когось з своїх партійних колег у керівництві. Ну що ж, це думка пана Смітюха, і я її поважаю як думку окремого депутата», – зазначив голова волинського «ЄЦу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конкретно Показати IP 10 Вересня 2008 17:42
То значить БЮТу буде ЄЦ?
Ще конкретніше Показати IP 11 Вересня 2008 09:26
Ні, це ЄЦ поБЮТь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus