USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Володимирчанина привітали з 90-річним ювілеєм

2 Вересня 2022 23:18
2 вересня міський голова Володимира Ігор Пальонка завітав до 90-річного Матвія Мудрика, аби привітати його з поважним ювілеєм.

Про це повідомили у міськраді.

«У свої 90 років ви справжній приклад того, як потрібно ставитись до життя, адже далеко не кожному судилось зустріти такий поважний вік. Нехай Господь дарує вам ще багато років при здоров’ї у мирній незалежній Україні та у колі вашої дружньої родини», – зазначив у вітальному слові міський голова.

Матвій Васильович мешкає зі своєю дружиною Оленою, з якою цього року у листопаді відсвяткує 65 років подружнього життя. Обоє родом із села Черчичі Володимирського району, мешкали в дитинстві по сусідству, пасли разом корови, а як подорослішали, то й побрались. У жовтні 1978 року родина переїхала до Володимира, де оселились у збудованому своїми руками будинку.

Усе життя Матвій Мудрик важко трудився – з дитинства працював у колгоспі, куди повернувся і після служби в армії, а вже у Володимирі до пенсії працював майстром у ливарному цеху сільськогосподарського технікуму. Десять років тому пережив інсульт і попри прогнози лікарів, які давали йому не більше двох років, став на ноги. У цьому йому допомогла дружина, яка довгий час займалась його фізичною реабілітацією, адже як вчителька фізкультури з 35-річним стажем має у цьому тяму. Тож зі знанням, терпінням та любов’ю дружини пан Матвій нині, хоч із паличкою, але пересувається самостійно.

Пані Олена у всьому допомагає та підтримує свого чоловіка та ще й по господарству встигає поратись – у свої 87 вона доглядає город біля хати, а ще прибирає, готує їсти, а по вечорах читає вголос улюблені газети пана Матвія. Дружина ювіляра жартує, що в дитинстві він її часто дражнив, коли пасли разом корови, а зараз сперечаються за те, хто буде пасти курей.

У день ювілею Матвія Васильовича у його домі зібралась чимала родина, адже разом із Оленою Петрівною виростили двох дітей, мають двох онучок та троє правнуків, яких вважають своїм найбільшим життєвим скарбом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 3 Вересня 2022 08:26
Чому наш мер тільки те й робить, що вітає ювілярів і вчителів. Коли хоч одне підприємство відкриє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus