USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтера з Луцька звинувачують у привласненні коштів

29 Березня 2018 11:04
Лучанин Віктор Кошкарян, який збирає кошти на потреби хворих дітей, розповідає, що зайнятися волонтерською справою його спонукало те, що свого часу йому самому допомогли небайдужі люди у складній ситуації. Натомість колишній роботодавець лучанина Олег Олешко вважає, що чоловік шахрай і частину зібраних грошей забирає собі.

«Наприкінці жовтня у 2017 році Волинню прокотилась новина про батьків, які покинули дворічну дитину у дитячому будинку. Тоді дитина хворіла, збирали для неї гроші, допомогу, а зараз цей батько збирає гроші чужим дітям і каже, що це його робота. Це просто аморально, що йому волонтери допомагали, а тепер він на цьому заробляє і має, як мені стало відомо, від збору коштів 10%-20%. Він хизується тим, що йому дали цю роботу. А коли я йому кажу, що тобі ж дали роботу на будівництві, то він тільки сміється. Вочевидь, з коробкою легше ходити, ніж працювати», - розповідає лучанин Олег.
Натомість усі ці звинувачення Віктор Кошкарян спростовує.

«Олег сам собі все придумав. Я збираю кошти, не отримуючи за це зарплату. Колись мені допомогли люди, тож і я тепер допомагаю тим, хто цього потребує. І думаю, що це правильно - витрачати по 2-3 години чи 2-3 дні на тиждень на добру справу. Зараз я працюю нелегально промоутером і підсобним робітником на будівництві», - говорить волонтер Віктор.

Нагадаємо, торік чимало людей відгукнулося допомогти двомісячному Максимі, якого батьки віддали у дитячий будинок, поки робили ремонт у квартирі. Тоді хлопчик хворів і небайдужі лучани допомагали хто чим міг.
Із приводу звинувачень у сторону волонтера, старший громадський активіст благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Люди сильні духом» Ігор Юшко запевняє, що вони безпідставні. Також каже, що Олег мав на увазі інший благодійний фонд - «Дитяча Мрія». Мовляв, саме там частину від отриманих коштів віддавали волонтерам.

«До нас вже дзвонив цей Олег, який звернувся і до вас. Я викликав нашого волонтера, щоб розібратися із ситуацією, говорив і зі скаржником. Але з’ясувалося, що всі звинувачення безпідставні, я не отримав жодного доказу, бодай диктофонного запису, який би очорнив репутацію колеги. У Віктора є всі належні документи і збір він проводить без порушень. Більше того, воллонтерською діяльнітю він займається безоплатно, виключно на волонтерських засадах», - запевняє Ігор Юшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
до волонтерів Показати IP 29 Березня 2018 19:43
КАНАЛОМ 12 БУЛО ОПРЕЛЮДНЕНО ВІДЕО СЬОГОДНІ ЯК ТАКІ САМІ ШАХРАЇ ЯК І КАШКАРЯН ВТІЙ САМІ РОБІ І ЗБИРАЛИ ГРОШІ ВІД ТОЇЖ ОРГАНІЗАЦІЇ В ТІЙ САМІЙ РОБІ ТІЙ ЖЕ ДИТИНІ І НЕМАЛИ ЖОДНИХ ДОКУМЕНТІВ ШАРХАЇ НЕ КИДАЙТЕ ЇМ ГРОШЕЙ КАШКАРЯН ШАХРАЙ
небайдужий до до волонтерів Показати IP 31 Березня 2018 02:39
Дуже розвеселив друже! Шахраями "їх називали", але як то кажуть руки які кидають бруд! Ні коли не будуть чисті!!! А шархаями їх назвав ти першим) тобі треба грамоту дати) І доречі запиитай у 12 канала чи можуть вони надати докази затримання волонера? А тоді і роби гучні заяви для публічності! А то такі герої як ти тільки й можуть плітки росповсюджувати!!!
волонтерам Показати IP 31 Березня 2018 12:45
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus