USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волонтери везуть бійцям подарунки від волинських школярів

18 Грудня 2017 16:40
Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану 18 грудня відправились у чергову поїздку в зону АТО. Окрім навантаженого продуктами та одягом мікроавтобуса, на схід також поїхав позашляховик для бійців, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Голова Волинської спілки ветеранів Афганістану, депутат Волинської обласної ради (фракція «УКРОП») Григорій Павлович зауважив, що за останній місяць це вже третя поїздка у зону АТО, адже потреб у бійців із настанням холодів більшає.

«Сьогодні армія потребує, так як і раніше. Дехто каже, що військових вже забезпечила держава, проте це не так. Є чимало питань, які не фінансуються. Ми з хлопцями вирішили, що будемо їздити поки не закінчиться війна. Завжди направляємось на передові позиції. Цього разу – Авдіївка, Бахмут, Мар’янка. Зазвичай вантаж формуємо відповідно до прохань бійців. Головна потреба на сьогодні – це автомобілі, адже на передовій є велика нестача. Також ремонтуємо їхні авто і возимо назад», – розповів Григорій Григорович.

Останні приготування – волонтери довантажили новорічні подарунки, хлібні вироби. Окрім цього у мікроавтобусі вже лежить консервація, овочі, теплий одяг.

Аби підняти бійцям настрій та зігріти душу учні Волинського ліцею-інтернату передали власноруч виготовлені листівки разом із солодкими подарунками.

До формування новорічного вантажу долучились також учні школи села Рівне Любомльського району. Волонтер із Любомльщини Олександр Положевець розповів, що діти із Рівного два роки поспіль влаштовують благодійний ярмарок, під час якого збирають кошти для бійців АТО.

«Цього року школярам вдалось виторгувати 8 тисяч гривень. За ці кошти ми придбали розвідниками термобілизну та чоботи. Також діти підписали для бійців три стяги», – зауважив Олександр.

Зібрати вантаж волонтерам допомогли Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», підприємці Олександр Мігальчук, Олег Дмитрук, ТОВ «Забіяка», ПАТ «Теремно Хліб», компанія «Луцьк Експрес» та волонтери із Рівненської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петручіо Показати IP 19 Грудня 2017 09:26
Це вам не с?ана самооборона. Це справжні бійці які помагають своїм побратимам. Слава героям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus