USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волонтери Волині об'єдналися з «Рома і компанія»

31 Жовтня 2014 13:22
Ковельський центр допомоги 51 ОМБР об'єднався з групою ковельських підприємців по напрямку "Допомога волинським бійцям АТО на передовій!", - про це інформують центр допомоги 51 ОМБ в мережі.

Волонтери жартують: "наші дівчата називають їх "РОМА і Компанія" - Роман Шворак, Валентин Демидюк, Валерій Жиров та їх друзі".

Кажуть, уже 2 місяці спілкуються телефоном з Валентином приблизно так:"Валік! Вдягнули хлопця. Немає берців 42 розміру. Відповідь - не шукай! Давай мій телефон! Взуємо! Спальники? Скільки штук? Є! Каска не підходить! До нас! Поміняємо!".

Якось, розповідають волонтери, дізналися, що хтось відправляє машину (15 тонн допомоги) на Дебальцеве. "У нас якраз сало з часником накручене, малюнки воїнам школяри принесли. Ідемо з нашим добром на склад до відправників, а там Валентин! Наш ковельський Джин. І вся їх "РОМА і Компанія"! Розгружають форми з Польщі! Піжами, питають, треба? 20 штук випадково взяли для Луцького шпіталю треба", - кажуть ковельські воїни добра.

З їх слів, вони спільно вирішили, що кошти, зібрані на теплі речі, разом спрямують на оптові закупки. І надалі спільно вдягатимуть наших бійців на передову. Спільно готуватимуть передачі за замовленням 1 бат "Волинь", "Айдар", "Світязь" і розформованій 51 ОМБР!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Показати IP 31 Жовтня 2014 13:33
МОЛОДЦІ! Дай Вам БОГ здоров'я!
888 Показати IP 31 Жовтня 2014 20:15
САМЕ ГОЛОВНЕ ,ЩО ТАМ ПОПОВА ТА ЛИСАКОВА . А ПАЦАНИ НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ, НЕ ПІАРТЕСЬ НА ЦЬОМУ І НЕ ДАВАЙТЕ З СЕБЕ РОБИТИ ПІАРЩИКІВ.
1 Показати IP 2 Травня 2017 22:58
не забудьте в них взяти списану зброю собы на продаж в полшшу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus